Skip to Content
logo

Løsningen og proaktiviteten fra Screentek har være den bedste og kan trygt anbefales!

Fredrik Geelmuyden Fredrik Geelmuyden Norwegian Adventure Company

Det siger vores kunder:

image description

Efter at have vurderet flere alternative bookingløsninger, konkluderede vi at Screenbooking var det bedste system til salg af vores oplevelsesrejser. På nogle få dage gik vi fra ikke at have noget online salg til at sælge rejser på nettet. Løsningen og proaktiviteten fra Screentek har været den bedste og kan trygt anbefales!

Fredrik Geelmuyden Daglig eventyrer, Norwegian Adventure Company
image description
image description

Screentek har leveret en enestående service og opfølgning, hvilket betød at vi hurtigt kunne komme i gang med Screenbooking. Udgangspunktet var vores egenudviklede bookingløsning, som ikke længere kunne tilfredsstille de behov, vores turoperatør havde til effektivitet og kundeservice.

Med Screentek har vi fået et meget bedre og mere avanceret bookingløsning sammen med en leverandør, som også har været rådgiver og værdifuld samtalepartner for den bedst mulige præsentation af produkter, prismodel, betaling og meget mere. De har virkelig været dedikerede i deres arbejde med os. Vi er yderst tilfredse!

Andre Patay Joyrides Tours Inc.
image description
image description

Manchester United Supporters Club Scandinavia er verdens største supporterklub for Manchester United.
Et af vores hovedområder er salg af fodboldrejser til medlemmer i Norge, Sverige og Danmark til hver eneste hjemmekamp på Old Trafford.
Screenbooking er godt tilpasset til vores tursalg, og det gør at vi sparer en masse tid. I tillegg opleves løsningen som professionel og overskuelig over for vores kunde. Screentek er en seriøs bookingleverandør, som giver os hurtig og effektiv personlig opfølgning. Vi anbefaler hellere end gerne Screenbooking som løsning for andre.

Jørgen Rangnes Manchester United Supporters Club Scandinavia (MUSC)
image description
image description

Vi havde brug for et online bookingsystem til Geiranger Skywalk- Dalsnibba, som kunne bruges af både agenter og kunder. Men, vi havde også brug for en løsning som, kunne kommunikere med og åbne bommen til seværdigheder, selvom internetforbindelse var ustabil i området. Efter vores første sæson, kunne vi konstatere at alt havde gået som planlagt. Screenbooking havde løst vores udfordringer, helt uden problemer.

Ann Kristin Mossberg Adm.dir. Geiranger Skysslag
image description
image description

Tusindvis af rejsende tager på tur med Statsraad Lehmkuhl hver år, og vi har desuden arrangementer som går af stablen når skibet lægger til kaj. Det høje aktivitetsniveau gør, at vi er afhængige af et velfungerende bookingsystem, som også håndterer betaling, køb af billetter, scanning af billetter ved ombordstigning, ilandstigningskort, passagerlister, kundedialog mm. Screentek er en leverandør med højt serviceniveau, og de har dækket vores behov på en utrolig god måde. Vi er en tilfreds kunde. Vi er en fornøyd kunde!

Haakon S. Vatle Direktør/Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl
image description

Gratis demo

Indsend formularen og få en skræddersyet demo fra en af vores produktspecialister.

Vi går gennem de funktioner som er relevante for dig og din virksomhed, i tillæg til de centrale funktioner i Sceenbooking:

  • Moderne og effektiv bookingproces
  • Automatiserede arbejdsprocesser og overblik
  • Høj grad af fleksibilitet og tilpasning

Få gratis og uforpliktende demo:

Beskyttelse af personoplysningerVi deler aldrig dine oplysninger med tredjeparter.
Back to top